Workshops

Workshops:

Sinds begin 2022 geef ik workshops waarbij we stap voor stap een touwhalster leren maken. Het is een geweldige activiteit vol gezelligheid en handige, veilige tips. Perfect voor een regenachtige dag of tijdens een ponykamp of staldag!

Het maken van een touwhalster kan soms best ingewikkeld zijn, daarom is de adviesleeftijd 12 jaar. Voor jongere deelnemers kan het lastig zijn om alles te volgen, maar gelukkig is er altijd voldoende begeleiding aanwezig om te helpen. Voor jongere deelnemers is er ook een eenvoudiger vervangend product om te maken, maar nog steeds leuk!

Bij grotere groepen adviseer ik de groep te verdelen, zodat ik genoeg aandacht kan besteden aan iedereen.

Vanwege het regelen van vervoer vraag ik een vergoeding van €0,35 per kilometer retour vanaf postcode 5361KH.

Als je zeker weet dat je een workshop wilt organiseren op jouw stal, voeg dan het product "Workshop touwhalster knopen" toe aan je winkelwagen en vul het aantal deelnemers in. Betaal NOG NIET! Dit moet pas na goedkeuring en het afspreken van een datum. Er zal altijd nog een aparte factuur worden gemaakt voor de reiskosten en begeleidingskosten.

Heb je interesse? Neem dan contact met me op via het onderstaande formulier of stuur een WhatsApp-bericht naar 0640466359 (gelieve niet te bellen zonder afspraak).

Workshop

informatie workshops